martedì 12 ottobre 2010

Traiesc...deci sunt vie:)))

Va spuneam ieri ca sunt plina de bube. Am bube peste tot nu stiu ce fel de bube ideea e ca am bube si in cap...si asta nu e o gluma:))) Azi m-am hotarat sa iau masuri. In ultima vreme mi-am facut o pasiune. Merg in vizite pe la medici. Luna trecuta am trecut pe la psiholog sa-mi dea ceva sa dorm sa rezolv problema asta cu insomniile ca deja ma scot din sarite...si na ca m-a adormit de tot. Mi-a dat un fel de picaturele care ma bagau in coma nu alta. O leguma au facut din mine motiv pentru care le-am dat dracu imediat::)))


Azi am fost la un alt doctor. Dansul este profesor: nutritionist,endocrinolog, chirurg, si pentru organe interne , pune tzatze, taie coapse vindeca bubele si cam tot ce inseamna medicina el face...ce mai 3 in 1 nenea, Nu vreti sa stiti cat m-a traumatizat omul asta astazi. Este a doua oara cand mi se imtampla in Roma si am ajuns la concluzia ca medicii din Italia sunt putin dusi la padure. Intai psihologul m-a pus sa-mi dau bluza jos. Sa imi auda plamanii normal. Vedeti acum stau si ma gandesc ce prosti is ai nostri dau tricoasele la o parte. Nu dom'le textila jos si gata:))) M-a lasat in tatele goale. Credea ca port sutien nu am idee. Acel obiect al femeii pentru mine nu exista. Si uite ca azi am facut-o lata din nou:))) Buuunnn trecem peste. Psihologul e copil mic pe langa domnul profesor doctor in toate.

Introducere
 Am inceput vizita print-un chestionar cu zeci de mi de intrebari. A urmat semnatura mea pe foile lui cum ca sunt de acord sa fiu intrebata el fiind obligat sa taca ca un preot.

Tipuri de intrebari

Cazuri de diabet in familie, cazuri de persoane care au probleme de cicrulatie a sangelui, cazuri de obezitate, cazuri de bolnavi de inima...bla bla
Raspuns

Bunicamiu le are pe toate, i-am si zis ca in urmatoarele intrebari ale lui raspund tot bunicamiu , ma plictisisem deja dar mai bine stateam dracu si minteam decat sa merg mai departe cu vizita.

Dupa un interogatoriu mai urat ca la politie imi zice ca este vremea sa incepem controlul. Ma asteptam la un tricoas de-o parte sa auda plamanii, la vre-un eco la stomac da nici nu imi trecea prin cap ca asta are de gand sa ma lase in chiloti . Mi-a zis clar "do'soara ramaneti in lenjerie intima sutien si chiloti":))))))))

Buna asta jur...care drac de sutien, in gandu meu "fuck iar am comis-o". Ii explic ca nu utilizez obiectul in dotare sperand ca ma lasa imbracata. Nici gand textila jos si la orizontala:))) Nu glumesc si nu exagerez in nimic credeti-ma.

Sa ma scot mi-am pus o hartie pe tzazte , cand m-a plimbat prin toata tehnologia cabinetului s-a dus dracu si aia. M-am trezit in bikini de un cm patrat de material.

Am inceput cu masurarea si greutatea. mda neinteresant asa-i....Bunnnnnnn
Am ajuns la eco unde am trecut in revista de la tiroida pana la uter. Toate sunt la locul lor cat se poate de sanatoase. Ficatu meu e gras dar nici nu stiu daca sa ma supar ca am ceva gras in mine:)))

M-a ridicat la verticala si am trecut testul "masuratorului de grasime". Prima data in viata mea am vazut o chestie care mi-a masurat pielea, de peste tot:))))
Dupa asta m-a suit pe o chestie care seamana cu un scaun si a stins becu. Am zis "maneasco 112 scrie pe tine", darrrrrrr, cand ma uit jos mi se vedeau talpile luminate. Zice "vezi punctele alea negre, acolo nu atingi pamantul cu piciorul"...Tare asta deci nu ma tin bine pe picioare. Incerc sa ma dau jos nuuuuuu.Stateam in curu gol cu spatele la domn profesor doctor si incepe. "aveti inceput de scolioza", cu alte cuvinte sunt stramba, nu foarte rau doar coloana pe ici pe colo prin partile esentiale....incepe cu alte masuraturi. Umeri, sani , talie, sold picioru stang ala drept, glezna una dupa alta, incheietura mainii, bratul ce mai tot nene ca nu ne jucam. Sperand ca dupa toate astea ma lasa dracu in pace imi lipeste (eu find tot in curu gol) niste adezive si imi baga niste fire. Imi da cu niste gel in extremele partii mele cele mai intime (noroc ca eram epilata) si ma baga la curent. Deci nu ma duc la electrostimulator de frica si uite ca ma baga medicu. pfffffff dupa 15 min de 3.80 imi zice ca sunt gata de imbracare.

Sa nu uitam de unde am plecat, eu venisem pentru niste bube. Pana la urma l-am intrebat "bun si de bube cum ma scap". Ghiciti ce "facem analizele si vedem ce putem face cu ficatul ala obez, dupa care facem un test de piele si vedem care este de fapt problema acestor bube":))) Cedez psihic si ma reintorc la psiholog sa-i cer picaturele:)))) Maine ma duc sa dau sange poimaine iar am intalnire cu el. Credeti-ma pe cuvant maine ma duc si imi cumpar sutien si chiloti de babe.:)))cu astia nu se stie niciodata

domenica 10 ottobre 2010

Tu poti sa zaci mort intr-un sicriu

Asta este dorinta tuturor...romanilor CA SA AJUNGA PRIN CANCAN:))))). Faptul ca stau printre straini imi permite sa fac o comparatie din toate punctele de vedere. Sunt si mai norocoasa pentru ca am ochiul format asa ca de ce sa nu va spun si voua ce avem in tarisoara noastra si ce au altii.....de ce suntem vai-s-amar de capu nostru, si de ce altii fac bani pe carca prostilor care le muncesc patria...asta e ne meritam soarta. Aceasta postare nu este facuta de ieri pe azi, credeti-ma ca am stat de vorba cu multi italieni despre asa-zisa Romania. Priviti ce mi-au auzit urechile

Am lucrat in presa, un an am facut si presa de scandal deci stiu ce vorbesc. Va spun sincer Italia nu are un Diaconescu, nu are o Elodie, si nu are o Moni care si-o trage cu un miliardar.. AAA, scuze o are pentru ca moni a aparut in revista Maxim, destinata barbatilor. Stiati ca aici este facuta curva pentru ca "moldoveanca care s-a casatorit cu miliardarul din tara voastra pozeaza goala in revistele noastre. Modelele noastre nu o fac", imi zicea un nene italian ieri. Mai poti sa zici ceva? Nu pentru ca are dreptate

 Romanul isi face micul dejun cu berea.
Beau mult romanii. Dimineata cand imi beau cafeaua in bar romanii isi beau berea" asta a fost primul lucru pe care mi l-a spus al meu barbat cand m-a cunoscut. Are dreptate. Chiar ieri, in drum spre lucru am vazut doi romani(zidari dupa cum aratau) savurau o bere in fata barului de unde imi iau eu tigari. Nu ma intereseaza ca o fac, ma doare totusi ca o fac intr-o alta tara si nu acas la ei. Da stiti de ce o fac, pt ca acas la ei nu. Si uite de aia "toti" romani-s alcolici.

3 Sefii mei imi cereau morti:))) au si cati sunt la noi sunt si de aia vii credeti-ma pe bune...iar sunt rea:))) Pe cuvantul meu de "jurnalista" (am scris in ghilimele sa nu zica pe la Radio Resita ca ma umflu ca altele:))))  ca aici nu mor atatia. Ori nu mor ei ori stirile de la ora 17>00 duc lipsa de violuri, crime si alte cele...aaa iar revin , cand sunt violuri de obicei exista romani in stire:)))

  In Roma legile sunt facute de romani...cel putin asa cred ei:)) La coltul cartierului unde locuiesc este un bar intens supravegheat de politie. Asta pentru ca acolo se strange asa zisa Mafia Romana:))) Va dati seama....cu riscul de a-mi primi critici pentru ca sunt rea...zidarii astia(pentru ca majoritatea lucreaza in domenii de genu' ) si-au facut mafie. Au venit ei din "sholdova"(majoritatea is moldoveni) si s-au strans intr=un bar din roma ca sa bea si sa se ia la bataie , sa violeze si sa dea in cap. Iar ma faceti rasista dar in asemenea descrieri mi-e rusine ca sunt romanca.

 Prima data cand am fost in Roma a fost intr-o vacanta. Eram foarte interesata de ceea ce cred strainii de noi. Am facut un mic sondaj. "Trei nume de romani faimosi". Interlocutorii mei au fost italieni 50%, albanezi 25% si ucrainieni (plin de ei aici) 25%. Ma asteptam la ceva de genu Gica Hagi, Cristian Chivu, Mutu a aparut in sondaj ca si FOTBALISTUL ROMAN DROGAT:))). Nici urma de Nadia Comaneci sau alte nume de genul. Ca raspuns am primit "ala de are nume de mortadela (mortadela este un fel de parizer italian s'a inteles ca ma refer la Florin Salam:))))), ala micu de canta si alte apelative de genu":))) Nici nu stiam daca sa rad sau sa plang de rusine. Si-au amintit de numele de care va vorbisem mai sus doar cand le-am pronuntat eu. Strainii ne cunosc doar prin mizeriile pe care le facem si nu prin realizari. Daca nici asta nu este un semnal de alarma pentru noi ....atunci ne meritam soarta.

ATASAT VA LAS UN LINK CARE MERITA TOATE VIZUALIZARILE POSIBILE:))))

                        http://www.youtube.com/watch?v=ApMdz53JCxw

Urasc oamenii si creatiile lor

Am incercat si incerc sa ma pot adapta ritmului existentei umane. Si nu reusesc....nu reusesc sa inteleg ce este atat de interesant la altii incat sa nu fi atent la propria existenta. De multe ori ma gandesc ca simplitatea, rutina sau esecul conditiei umane ale unei persoane te face sa te uiti in ograda vecinului. Daca tot credeti ca am dat-o pe chineza sau nu ati inteles nimic....continuati sa cititi:)))

Ma ascund si astazi de oameni chiar daca aparent par o persoana foarte sociabila nu sunt. Nu sunt pentru ca de fapt ii urasc. Asta este si explicatia faptului ca am foarte putini prieteni(majoritatea baieti). Cu toate astea nu vreau sa intru in normalitatea conditiei umane. Nu vreau sa fac un masterat pentru ca asa e modelul, nu vreau sa imi schimb barbatul cu altul mai bogat si nu vreau sa imi schimb masina ca sa-mi pun poze pe "faisbuc"

 Voi de ce o faceti?

 Nu de mult scriam si ironizam acest "faisbuc" iar ca si o culme a ironiei am ajuns in Farmville unde plantez si cresc oi:)))..Tot deviez de la subiect pentru ca incerc de fapt sa scriu o alta "culme" care mi s-a intamplat zilele trecute fara ca sa jignesc sau ca sa dau curs altor interpretari. Pe langa faptul ca urasc oamenii pentru ca nu au alta treaba decat sa se uite in ograda mea, am ajuns sa urasc si aceste urme de tehnologie la care nu apelam decat ca sa ne umflam. Acasa inca se mai vorbeste de "ce face Maneasca", "cand vine", "ce masina conduce" si cum si-a primit ea fostul iubit"iubirea vietii ei" in Roma culcandu-l probabil cu sotul in pat:)))". Si asa am ajuns unde trebuia sa fiu inca din titlul acestei postari. Nu cred ca faptul ca am fost ziarista ma face sa fiu la curent cu tot ce se petrece in cacatul ala de oras unde lumea interlopa nu mai incape. Nu am sa va zic despre care fost vorbesc pentru ca mi-e frica "sa nu -mi taie picioarele" nu de alta:))). E, ganditi-va ca acest "fost" m-a vizitat in Roma. Cel putin asa se vorbeste acasa. De parca toata prajitura asta nu ar fi de ajuns, de frica s anu dau in diabet "vomit" si faptul ca prietena-sa imi trimite pupici virtuali. Si in cele din urma eu ma aleg cu pieicoarele taiate nu:)))Nu reusesc sa inteleg (si nici nu ma chinui) de unde dracu toate aceste povestiri neadevarate:))). Imi vine sa rad uneori ,dar nu tot timpul:)))

 Daca tot vreti sa ma umflu promit ca am sa postez mai multe detalii interesante despre viata mea. Cand o sa-mi insel barbatul am sa va anunt pe bune, si cum si in ce moduri sa fie mai interesanta chestia. Ma gandesc foarte serios sa ii culc pe amandoi in acelasi pat:)))atunci chiar voi fi tare. Cand am sa ajung la aceasta performanta imi voi face aparitia cu noul mercedes pe care si l-a cumparat maicamia (in rate) ca sa fiu si mai tare...Pana atunci...Pace smecherilor plaiului romanesc

P.S Maneasca este plina de bube:)))