martedì 26 ottobre 2010

Teoria tarfei

TẤRFĂ, târfe, s. f. Femeie de moravuri ușoare; prostituată. – Et. nec.,. Femeie desfrânată; prostituată; târâtură. /cf. tearfă ,
 Ca sa nu spuneti ca vorbesc vulgar, am luat cuvantul "tarfa" din DEX. Presa l-a exclus chiar daca este un cuvant popular romanesc, existent in vocabularul limbii romane. Sa intram totusi in subiect.

Am aterizat ieri , din greseala pe blogul unui comic romanesc(nu-i dau numele ca nu are rost) si am dat de o postare vis-a-vis de tarfe. Suna cam asa....

"Tarfa poate fi si o nevasta devenita si mama, care nu-si inseala sotul dar care a pornit in casnicie avand in minte avantajele materiale aduse de starea financiare a barbatului respectiv.
Tarfa este si fata/femeia care, macar pentru o secunda, aflata intr-un club/bar/spatiu public sau on-line, s-a gandit ce-ar fi sa dea curs unei invitatii venite din partea unui tip instarit dar care nu o atrage fizic ori ca personalitate.
Tarfa e si femeia fara ocupatie, care traieste din banii iubitului/sotului. Sau, ma rog, care n-are nicio ocupatie si nicio dorinta de a-si gasi o ocupatie."

Concluzie....toate suntem tarfe in ochii lui:))
Ma gandeam atunci daca un celebru comic din Bucuresti are o asemenea gandire la ce te poti astepta de la Bizonul de Resita. De la Napoleon "incoa'" toate femeile sunt tarfe in afara de mama si sora...dar cum si ele sunt femei....

Nu ma afecteaza foarte tare parerea respectivului sau cea a Bizonului de Resita insa, in aceste conditii incep sa-mi fac griji in ceea ce priveste specia umana. Mi-e mila pentru reprezentantii sexului masculin. Va dati seama ca saracii de ei sunt chinuiti sa stea toata viata langa o tarfa. Sotia lor daca nu munceste este o "tarfa", daca munceste iese, daca iese priveste, daca priveste vede barbati, daca vede barbati ......e tarfa:))

Pustanii nu mai pot sa-si faca o prietena pentru ca daca invita o fata in oras si aceasta accepta, e tarfa. Pot continua la nesfarsit facand astfel de deduceri insa nu am de gand sa-mi irosesc timpul.

Asa ca ma gandeam sa va dau alte exemple de tarfe, masculine de data aceasta.

Barbatul materialist....sunteti mirati sa auziti ca exista si barbati materialisti. Uhuu, sunt mult mai materialisti decat femeile si sunt dispusi sa si faca mai multe compromisuri decat o femeie ca dehhhh, e mascul si poate


Pitziponcul
Este acel mascul care sare dintr-un pat intr-altul, trateaza tarfele ca pe tarfe cand de fapt singura TARFA e el.

Barfitorii si oportunistii
Stiati ca este dovedit stintific ca un barbat barfeste de 5 ori mai mult decat o femeie. asta pentru ca barfeste intr-una pe oricine.Barfeste tarfele, si pe cele in devenire si uita sa isi analizeze propria persoana mai josnica decat o tarfa

"Gigolaul smecher" este acel mascul dotat,(cand se priveste de sus) cu o impresionanta agenda telefonica, care da la cine poate si unde se poate doar de dragul de a da....dar e mascul nu ? el nu ar trebui inclus in dex doar pentru ca el "baga" si nu "ia"? Prostii....e mai TARFA decat TARFELE.

Postarea mea nu este nici pe departe una vulgara, ci una realista. Nu cred ca exista vre-o femeie care sa nu fi fost facuta macar o data in viata tarfa, si de cele mai multe ori de catre un barbat.Acest cuvant a fost tot timpul asociat femeilor, dar daca stam sa analizam faptele cele mai josnice le comit barbatii. Pentru ei nu s-a inventat nici un adjectiv de acest gen. In versiunea barbatiilor o femeie care a avut 10 parteneri sexuali este o tarfa pentru ca a avut prea multi insa un barbat care a avut tot atatea femei e un fraier ca a avut prea putine. Aceasta discriminare a barbatilor vis-a-vis de femei nu am inteles-o nicodata atata timp cat faptele masculilor sunt de o mie de ori mai rusinoase.


I'l be back:))

4 commenti:

  1. Moneasco, cu nu chiar foarte multa dar suficienta abilitate, denaturezi scotnd din context (chiar in mod tarfesc) o realitate obiectuala. Un singur exemplu, spui:" Pitziponcul - Este acel mascul care sare dintr-un pat intr-altul, trateaza tarfele ca pe tarfe cand de fapt singura TARFA e el". Intrebare: In paturile in care sare el, ce gaseste? O capra? Nu, ci, o femeie cu picioarele desfacute si, mai apoi, toate celelalte posturi care urmeaza. Tine minte o invatatura straveche: "Femeia este A FI, iar barbatul A FACE. Depinde de A FI cum se comprta barbatul.

    RispondiElimina
  2. ai spus ca barbatii sunt materialisti?! da din diverse motive sunt, motive ce tin dealtfel si de voi, insa barbatii de regula nu recurg la propria exploatare a organelor sexuale pentru a face bani, in timp ce la femei asta e prima meserie cunoscuta si imbratisata si azi de acestea intr-o forma diluata sau nu, pun pariu ca daca nu ar exista o oarecare stigmatizare sociala a femeilor care imbratiseaza in mod evident prostitutia, si tu ai face bani fixata cu ochii in tavan. Asa ca ia nu mai gandi tu la categorii de barbati (de altfel gandirea nu e apanajul posesoarelor de vagin) si treci la munca!!!

    RispondiElimina
  3. cine spune ca a fi o tarfa este ceva rau. De exemplu eu cunosc tarfe amabile!..acest tip de tarfe sunt foarte iubite. Pot fi femei de succes.. mame chiar..si de ce nu.. un ideal pentru femeile viitorului. Tarfelea mabile , sunt femei adevarate si eu le iubesc! Tarfa = femeie care se fute din placere cu multi barbati!!!

    RispondiElimina