giovedì 21 ottobre 2010

Am inceput sa aruncam cu rosii

Promit ca de astazi voi fi mai atenta sa nu fac greseli gramaticale, nu de alta dar mi s-a atras atentia:))) Pornind de la acel comentariu stau si ma gandesc de ce rasa noastra este creeata in asa fel incat sa "arunce cu rosii" in oricine.  In toti daca se poate. Sa nu se inteleaga ca ma iau de respectiva/respectivul care m-a facut frustrata si barfitoare:))) Stiui sa iau ca atare negativismul, ceea ce nu inteleg este RAUTATEA

Luasem acum 5 minute la control tabloidele romanesti si uitandu-ma la comentarii am realizat ca majoritatea sunt negative. Din greseala am ajuns  la un articol in revista Maxim din Italia. Subiectul era Monica Columbeanu. Comentariile lasate de italieni erau normale insa sa vezi cum au sarit romanii. Cei care vorbesc italiana au facut-o cu ou si cu otet. De ce?

Lasand-o pe Moni imi aduc aminte inceputurile mele la Jurnal CS. Primele articole erau comentate despre viata mea personala. Nu interesa pe nimeni ce naibii scriu eu acolo interesant era sa arunce cu rosii in persoana mea. Tin minte ca eram distrusa in perioada aia, insa experienta m-a facut sa-mi dau seama ca de fapt ....nu imi pasa. As vrea sa inteleg de ce suntem asa agresivi si de ce primul instinct este atacul?.....

mercoledì 20 ottobre 2010

To be or not to be ....that is the question

Ma bucur sa vad ca postarea mea "deranjanta" vi-a placut. Am primit multe raspunsuri din partea voastra ceea ce ma face sa cred ca multe dintre voi v-ati regasit in ceea ce am scris eu. O domnisoara imi scria ieri "sunt curioasa ce urmeaza astazi":)). Daca si ei i-am trezit interesul atunci postarea de astazi i-o voi dedica. I-o dedic ei pentru ca nu stiu de ce am impresia ca nici ea nu este ceea ce pare.

Pentru ca nu o data mi s-a intamplat sa platesc farufuriile sparte ale altora, m-am decis sa vorbesc un pic despre categoriile feminine pornind de la mine:))) Pentru ca sunt una dintre cela mai atipice femei, pentru ca am gresit, gresesc si o fac lata de foarte multe ori, pentru ca sunt cat se poate de normala dar mai ales pentru ca o recunosc, as vrea ca aceasta postare sa fie citita de cele care isi fac de trei ori semnul crucii cand aud cuvantul organului masculin insaaa....au mai multi amanti decat noi toate la un loc.

Am cunoscut  foarte multe femei de acest gen catalogat de societate"mironosite". Culmea, mironositele au noroc in viata pentru ca au stomacul suficient de rezistent incat sa stea cu unu pentru bani dar mai ales pentru ca barbatilor le place acel tip de femeie matzaita, si supusa. Totusi barbatii sunt asa de prosti incat nu isi dau seama ca in spatele unei mironosite se ascunde tot timpul o fiara.

Comparatie


EU> imi bag , imi scot de 5 ori pe zi pentru ca nu ma intereseaza ce zice x-lescu despre limbajul meu stradal. Cu siguranta il va asocia neuronilor mei lucru care ma va face sa-mi castig cu usurinta adjectivul "blonda proasta". Mi-am asumat tot timpul barbatii, lucru rar intalnit la genurile feminine preferate de societate. Culmea am avut tot timpul mai putini decat "mironositele care ma inconjurau".

O Mironosita>este tot timpul aproape virgina saraca pentru ca nu ar indrazni sa-si insele barbatul nici cu privirea. Spre deosebire de mine, are un amant prin fiecare culcus creat de-al lungul vietii sale insa nu o va recunoaste niciodata. Imaginea ei este nepatate si nu va fi niciodata pe buzele nimaniu. O face cu cap? va intrebati. Eu va raspund ca nu are cap deloc. nu isi da seama ca aceasta masca va pica o data si se va face de cacaoo mai mult decat m-am facut eu in viata asta.

Am intalnit multe mironosite de-al lungul timpului insa o data m-am enervat atat de tare incat am inceput o mica investigatie ca sa-mi dovedesc mie ca teoria mea despre mironosite este reala.

Introducere
Ea , fata unui om cu renume in societate, cu un job respectuos, cu o relatie de ani de zile , cu un limbaj si caracter nepatat.

Punctul culminant
Avea o poza goala pe internet, era amanta unui ilustru din politie, avea un alt amant aproape de activitatiile cotidiene.

Concluzie
Am avut dreptate:))

Ca tot vorbeam de domnisoara careia ii dedic aceasta postare, nu stiu de ce am impresia ca ea nu este o mironosita, cu o femeie manipulata de societate sa urasca pe cine trebuie sa urasca.......

Enjoy

Azi postez "deranjant"

Mi s-a adus la cunostinta ca "unele postari ale mele sunt usor deranjabile". Stiu. Si Stepanescu stia in Adevarul si asta nu m-a oprit sa scriu. Asa ca astazi m-am hotarat sa vorbesc si mai "deranjabil". Nu am mai scris de mult tocmai pentru ca am stat mult sa "coc" subiectul acesta. Voi vorbi de femeile din spatele femeilor. Mai exact fiecare din noi a stat candva in umbra alteia. Eu am stat. E nasol sa te culci cu un barbat cand stii ca o iubeste pe alta, pe aia de dinaintea ta/ Eu am patit-o dar viata face in asa fel incat astazi stau multe in umbra mea.

Primul meu barbat s-a insurat. Nu am avut nici un sentiment sa vad pozele de la nunta insa am avut un sentiment ciudat cand am stat de vorba cu el. "de ce te-ai insurat?" am intrebat eu...."te superi daca nu-ti raspund?", a continuat el. Aici am avut o tresarire pentru ca mi-am dat seama ca nu e fericit. De ce a facut-o totusi...."ne intelegem bine dar nu e scanteia aia ca si cu tine", mi-a zis. De ce scanteia aia vine o data in viata, si de ce altele tre sa suporte cele de dinainte. Am stat un an de zile in umbra alteia. Stiam ca o iubeste, stiam ca se gandeste la ea si stiam ca prezenta ei il va tulbura. Cu toate astea ma ambitionam mai tare sa ii iau locul. Insa acum cand vad prietenele fostilor cum ma scormonesc:)))imi aduc aminte ca asa faceam si eu vre-o patru ani in urma. Ma tulbura, ma durea. In urma cu un an am stat de vorba cu femeia in umbra careia am stat. Culmea ...e o mega tipa. Am devenit prietene si imi dau seama ca daca ea l-a lasat, daca eu l-am lasat am avut de ce.E o femeie desteapta prin urmare si eu:))))

Revenind la postarea mea "deranjabila", reiau subiectul fostilor, fostelor relatii prin a ma intreba: de ce cand ne-am despartit incercam sa ii facem rau celuilalt? Nu mai esti cu el/ea nu? Atunci ce rost isi mai au jigniri, ce rost mai are sa zici "nu te-am iubit, nu ai existat niciodata pentru mine" cand tremurai in bratele ei si plangeai de emotie. Care este rostul? O femeie desteapta stie cand un barbat minte. O femeie la fel de  desteapta stie cand barbatul ei e cu gandul la alta.


Teoria Urii
Urasti cand mai ai sentimente. Ura este un mod de a te gandi la o persoana , te gandesti inseamna ca nu a disparut. Eliberarea sufleteasca de trecut va fi intalnita doar atunci cand ura se va stinge.

Saptamana trecuta iar am fost luata la impins vagoane de un "fost" pentru ca ma faceam "tanc rusesc" in status. Repet ma faceam pe mine, cu acest pleonasm incerc sa ii explic iubitei sale ca nu ma deranjeaza cate kg are. Si uite asa mi-a dat ignore si m-a facut si complexata:)))Poate incearca cineva sa imi explice ce dracu a fost aia. I-am trimis un mesaj respectivului prin care ii explicam ca faptul ca isi da o prea mare importanta e o pierdere de timp din partea lui...

Raspuns...

Ma simt nevoita sa raspund mesajului tau pentru ca sunt implicata! Respect ce a fost intre voi, dar nu voi respecta si nici accepta vreodata discutiile tale la adresa mea cu anumite cunostiinte comune! Pomenindu-ti numele nu imi pare o filosofie, este un nume destul de comun si o fac pentru ca unele postari ale tale sunt usor deranjabile. Astea fiind spuse iti doresc numai bine si fericire multa. Semnat "respectiva iubita"

Concluzii
Multe Manesti sunt in Resita aia:))) deci sunt foarte comuna:)))

Faptul ca ii controleaza contul sau ma rog a pus-o el,  e un semn de umilire din partea amandorura. De fapt unu se agita pe de-o parte sa intreb ceva de "respectiva iubita", daca nu intreb de ce nu intreb iar daca pun un status cu vre-o melodie obligatoriu e pt el sa nu mai vorbim de statusurile jignitoare clar sunt pentru ea:))) Si iata-ne in Holywood, cealalta pe de alta parte se agita sa vada daca mai am de gand sa il reiau:))) prea grele m-am plictisit deja.

Enjoy the video