martedì 7 dicembre 2010

Cumpar barbati

Va dati seama cat sunt de tare? Nu este o gluma vorbesc cat se poate de serios. Ma intorc acasa cu o masina misto si cu o caruta de bani ca sa-mi cumpar un barbat. Sa-l iau inapoi mai exact:)) Nu am inteles niciodata de ce EU sunt subiectul acestor povestiri. A trecut un an si jumatate de cand sunt plecata de acasa si de la 1800 de kilometrii distanta am auzit ca am facut un avort, mi-am culcat fostul prieten cu sotul in pat platindu-i bilet pana la Roma, sunt bogata de ma cac pe mine conduc 5 masini deodata. Azi cumpar barbati:)))

Asta este ultima barfa iesita in lumea "interlopa" a bizonilor resiteni. Pai bine mai cat de tampita sa fiu sa platesc cand pot fi platita:)))suna vulgar dar altfel nu reusesc sa transmit ideea. Ce femeie ar cumpara un barbat? Daca este vreuna as vrea sa imi impartaseasca si mie poate ma razgandesc si fac pe plac prietenilor mei Bizoni:)))

domenica 5 dicembre 2010

Nu e rusine sa fi fericit

Cel putin o data pe saptamana capul casei isi trage pantalonii si e barbat. Probabil va ganditi ca face ceea ce fac barbatii, ca isi face datoria, ca imi da bani , ca tine casa. Astea nu sunt lucruri pe care le face o data pe saptamana ci tot timpul. Tutusi, a fi barbat nu se limiteaza aici, cel putin nu din punctul meu de vedere.

Astazi de exemplu mi-a gatit cei mai buni ravioli din lume. Nu conteaza ca bucataria a fost un dezastru in urma lui, conteaza ca s-a chinuit sa ma rasfete. Astea sunt lucrurile pe care le face din cand in cand, lucruri care poate pentru alti masculi ar fi un motiv de bascalie. Un "fost" imi zicea "Tu tot timpul ti-ai dorit un catel, unul care sa faca numai ce vrei tu eu nu am fost asa. Na ca acu ti-ai gasit unu care e cum vrei tu...". Nu e cum vreau eu, niciodata un barbat nu este cum vrea o femeie altfel specia nu s-ar perpetua. Noi femeile nu vrem numai lapte si miere vrem un barbat cu sortz care stie sa dea bine cu pumnul in masa. Care sa ne faca sa ne simtim speciale, sa ne simtim femei dar si sa ne tremure chilotii de frica cand se enerveaza. Acesta este echilibrul ideal.


"Spre deosebire de tine catzelul meu este fericit", i-am raspuns fostului. Este fericit pentru ca are o femeie care ii aduce o bere din frigider cand o cere , asta pentru ca femeia lui stie ca saptamana asta EL ii va aduce pranzul sau micul dejun la pat. Ma insel ca prietena respectivului ii aduce beri ,el nu gateste:))...AAA deci pana la urma catzeii sunt fericiti

Concluzie
A fi barbat nu se limiteaza la mandrie, orgoliu, testosteron si putere.Nu esti masculul casei numai cand deschzi borcane si te scarpini pe burta cand joaca Steaua. A fi barbat inseamna a-ti face femeia fericita. Asta este mandria unui purtator de pantaloni cand iese cu prietenii, sa stie ca acasa a lasat o femeie care se multumeste ca exista nu una care plange ca el golaneste cu "tovarasii". Valorile barbatesti definesc un individ, din aceste motive tind sa cred ca planeta este populata de putini barbati adevarati. Nu este o rusine sa spui "te iubesc" , sa gatesti si sa dai o mana la curatenia casei, chiar daca esti un purtator de c..ie.....nu vei ramane fara ele daca lasi capul jos si faci fericita persoana de langa tine.

Enjoy