sabato 2 ottobre 2010

Sunt la cura:)))

Astazi m-am hotarat sa scriu barbatilor. Da, vreau sa scriu barbatilor dar nu as vrea ca femeile sa se simta ofensate pt ca am sa vorbesc de ele:))Eu, femeie voi vorbi barbatilor despre chinurile prin care trec  femeile din cauza lor. Nu , nu va speriati nu o dau in sentimente si nu am sa scriu telenovelisme.

Niciodata nu-s prea slaba

                                                                

Cam asta este conceptul vietii unei femei. Asta este una din cauzele anorexiei, bulimiei si ale altor boli care de-a randul anilor au distrus sute de mii de adolescente din toata lumea, si nu numai. Cineva s-a intrebat de ce vrea o femeie sa slabeasca? Vorbesc de o femeie normala sa zicem de 1,74 de cm inaltime si vre-o 65 de kg. Pare mult dar o astfel de femeie nu e obeza e o femeie cu forme, cu ceva carnita. Nu are nevoie de diete si totusi o face. Una drastica. Dar hai sa mai adaugam o dezamagire in dragoste, un job stresant si examene pe la facultate. E, femeia noastra a ajuns brusc la 45 de kg.Putin?

Ingrijorator de putin


Si totusi domnisoara din descrierea de mai sus nu realizeaza cat este de slaba, desi transformarea ei a creat multe impresii in jurul sau. Cine ma cunoaste si-a dat probabil seama ca este vorba de mine. Nu este prima data cand scriu de acest subiect si poate nu am sa ma satur niciodata de el. Nu am fost anorexica, nici bulimica insa kg pierdute m-a facut sa caut mai multe informatii despre aceste boli.Stiati ca sunt psihice?
De ex o anorexica refuza sa manance , ajunge in stadiul in care organismul nu ii mai cere mancare. Acest refuz este provocat de faptul ca se vede grasa. Si la 40 de kg va arata tot grasa in conceptia ei. Anorexia netratata in timp poate cauza moarte.

                                          
Domnisoara din imagine manca un mar pe zi. Presa a fost scandalizata din cauza faptului ca aceasta fata, fotomodel de meserie evident, culmea a murit. Moartea ei a fost totusi o schimbare pentru conceptul feminin, schimbare care a pornit din Italia. Marii creatori de moda au inceput sa refuze fotomodelele scheletice. Daca o fata de 15 ani nu le mai vede pe copertile revistelor poate va inghitii si ea ceva.

Dar mancarea sa ramana in stomac

In caz contrariu este bulimica. Bulimia este un pic mai periculoasa decat anorexia. Stiati ca Lady Diana era bulimica? O bulimica vomita tot ce mananca, fortat. Din punct de vedere psihic are aceleasi simptome ca si o anorexica dar din punct de vedere fizic problemele sunt un pic mai grave. Cel mai solicitat este stomacul care se umfla si se dezumfla ca un balon. Un balon uzat la un moment dat se sparge nu? E cam acelasi lucru insa putem sa spunem ca si gatul i se distruge. Din cauza ca isi provoaca voma, poate ramane cu fisuri care se transforma in tumori etc....Aceste probleme de alimentatie afecteaza foarte multe tinere. Adolescentele tind sa devina ceea ce vad in jur. Principala vinovata este presa. Insa tot presa este cea care poate schimba aceste lucruri...sau cel putin poate incerca.

Mda...si spuneam ca sunt la cura....de ingrasare:)))

P.S am ajuns la 52 de kg:)))

5 commenti:

  1. Felicitari Mani , era si cazul (sa mai pui vreun kg) :*

    RispondiElimina
  2. De vre-o 3 ani e cazul sa pun ceva kilograme...cine ar fi crezut ca am sa-mi doresc sa ma ingras:))))

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Si eu ma vedeam grasa pana acum o saptamana cand brusc a inceput sa ma doara capul si stomacul...
      Pe parcurulsaptamanii mancam si simteam ca vreau sa dau afara.
      Nu ma mai puteam ridica din pat.
      Am 13 ani si 40 kg.AVEAM.Saptamana de chin inca nu s.a terminat ci continua acum am 37 de kg si nu mai pot.Nu mai stiu ce sa fac.

      Elimina
  3. lucrurile ce le-ai scris aici,par socante!As vrea sa nici nu fie adevarate,doar ca...acum stiu cat sunt de adevarate..

    RispondiElimina