venerdì 18 febbraio 2011

Cu viitoru'nainte

La fel ca Boc si decizia lui clara de a pune la zid etnobotanicele. Intr-o tara unde reactile apar dupa revolutie, morti si spitale pline de drogati, dupa ce suntem pana in gat in groapa, s-a trezit si Boc Cel Mic sa interzica etnobotanicele dupa vreo doi ani de vanzare mai mult sau mai putin legala. E prea tarziu.

Ieri citisem in presa cati au murit din cauza acestor plante, cati sunt inca in spitale, si cati inca consuma pe sub mana. Ce valoare mai are legea aia data de ilustrii nostri conducatori, mai drogati de putere si publicitate decat cei cu etnobotanicele.

Prima si singura data cand am intrat intr-un magazin de genul a fost tot prin prisma meseriei mele. Asistam la documentarea unui articol facut de o colega de-a mea. Se intampla acum vreo doi ani si nu stiu care sunt preturile, sau ma rog au fost, dar atunci un pliculet de nu stiu ce chestie alba costa 50 de RON. De unde avem dom'le bani?

Si tot ii bine ca avem. Va dati seama ce se intampla acum cand se vand pe sub degete. Creste pretul si iara Boc cel mic a facut pe dracu in patru cu legile lui minunate.

La mai MAre si tot asa:)))

1 commento: